MANON-ART

MORE ART, MOST ART, MANON-ART

CURSUSIn mijn atelier in Dordrecht aan het Oranjepark geef ik iedere maandagavond de cursus Beelhouden met Speksteen.

Recensies

Al heel veel jaren spekstenen wij bij Manon. Gezellig, ontspannend, creatief, geduldig, de hele wereld vergetend. En we blijven van haar leren.

Thea, Cursist maandagavond

Via een vriendin speksteen lessen gaan volgen bij Lerares Manon. Ik heb er geen moment spijt van gehad.Ze geeft goede adviezen. En is zelf is ze ook heel creatief. Dus beste mensen als jullie ook op speksteen les willen dan raad ik je Manon aan.

Cursist maandagavond

Manon prikkelt om de creativiteit in je naar voren te halen. Stimuleert om zelf oplossingen te vinden door te leren kijken. En vooraf kleien…. mag niet. Ze moet leren 3d te kijken

Cursist maandagavond

Op een geweldige locatie hartje Dordt bewerk ik samen met een leuke groep mensen onze stenen. Ieder naar zijn of haar eigen niveau, inzicht of inspiratie. Manon doet het heel leuk.
Ze laat ons zelf denken en ontdekken. Hier en daar geeft ze tips; wat je dan weer verder helpt. En als je steen dan een keer breekt, begint ze hard te lachen. “Het creatieve proces begint nu”, zegt ze dan. Al met al vliegen onze lessen zo voorbij en geven zij veel voldoening. Ik kijk uit naar de volgende les.

Cursist maandagavond

© 2024 MANON-ART

Thema door Anders Norén